Kabača uzkoda, kas pagatavota testēšanai, līdz vasaras beigām tika apēsta: ziemai piemērota recepte (nav nepieciešama konservēšana)

Ne tikai garšīgi – neticami aromātiski un pikanti kabači!Šo uzkodu var pagatavot un uzglabāt ledusskapī, bez konservēšanas.

Cukini ir ļoti daudzpusīga dārzenis, ko var gatavot dažādos veidos – cept, grilēt, vārīt, rīvēt vai sautēt. Tas ļauj radīt dažādas uzkodas, sākot no kraukšķīgām cukini nūjiņām līdz gardiem cukini fritētiem ēdieniem.

Cukini garša ir viegla un neitrāla, tāpēc tā lieliski sader ar daudzām citām sastāvdaļām, neuzspiežot savu garšu. Tas padara to ideāli piemērotu gan sāļām, gan saldām uzkodām.

Šie dārzēņi satur ļoti maz kaloriju un tauku, bet ir bagāts ar ūdeni un šķiedrvielām. Tas padara to lielisku izvēli, ja vēlies vieglu, bet pildītu uzkodu, kas nepalielinās kaloriju daudzumu.

Labs C vitamīna, kālija, magnija un antioksidantu avots. Šīs uzturvielas palīdz stiprināt im**sistēmu un veicina vispārējo ve**lību.

Šis ēdiena gatavošanās laiks ir samērā īss, un tās var ātri pārveidot par garšīgām uzkodām, kas ir lieliski piemērotas steidzīgai dzīvei.

Būs pamatīga melnā strīpa…. Ezotērikas eksperti diemžēl nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kam jūlija beigās dzīve sagriezīsies kājām gaisā

Cukini tekstūra ir maiga un sulīga, padarot to par patīkamu izvēli uzkodām, īpaši, ja tiek izmantota kā pamatmateriāls dažādās uzkodās.

Cukini un paprika veido lielisku kombināciju, piedāvājot lielisku garšu, tekstūru un vizuālo pievilcību. Cukini ar savu maigo un sulīgo tekstūru lieliski papildina paprikas kraukšķīgumu un nedaudz pikanto garšu.

Šie dārzeņi ne tikai harmoniski sader garšā, bet arī piešķir ēdieniem krāsu daudzveidību, kombinējot zaļo cukini ar paprikas sarkanām, dzeltenām vai oranžām niansēm.

Turklāt, abu dārzeņu uzturvērtība – cukini ar šķiedrvielām un ūdeni, un paprika ar vitamīniem un antioksidantiem – nodrošina gan veselīgu, gan garšīgu ēdienu. Šī kombinācija ir ideāli piemērota dažādām uzkodām un ēdieniem, padarot tos gan estētiski pievilcīgus, gan barojošus.

Sastāvdaļas:

cukini – 2-2,3 kg
sarkanā paprika – 1 gab.
burkāni – 1 gab.
sīpols – 1 gab.
ābols – 1 gab.
ķiploki – 5-6
krustnagliņas
malti čili pipari – 1 tējk (neobligāti)
sāls – 50 g
cukurs – 200 g
etiķis (9%) – 100 ml
augu eļļa – 200 ml
tomātu pasta – 70 g

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment